Представлено оновлений позашляховик Mercedes-Maybach GLS (Фото)

Mercedes-Maybach представив у Китаї оновлений позашляховик Mercedes-Maybach GLS. Автомобіль пропонує два нових варіанти забарвлення: Sodalite Blue та Yuanfeng Grey. Він також отримав двоколірне забарвлення Time and Space Silver/Haiyue Blue.

В оснащення новинки входять 23-дюймові класичні ковані диски Maybach з глянсовою обробкою, динамічні вітальні вогні з логотипом Maybach, а також бічні підніжки, що електрично забираються.

Модель оснащена РК-панеллю приладів та центральним мультимедійним дисплеєм. Автомобіль використовує інтелектуальну систему взаємодії людини і комп’ютера MBUX другого покоління в поєднанні з глибоко інтегрованою навігацією AutoNavi, що настроюється.

На задньому ряду нового автомобіля встановлені незалежні представницькі сидіння, кут нахилу спинки сидіння може досягати 43,5 градуса, а простір для ніг позаду сягає 1,34 метра. Крім того, додано два USB-порти по 100 Вт.

Позашляховик буде оснащений ексклюзивним режимом керування Maybach у поєднанні зі стандартною інтелектуальною системою керування Magic Body, яка дозволяє знизити вібрацію кузова та ще більше підвищити комфорт при їзді.

Рушійною силою Maybach GLS 600 стане 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддуванням і м’якою гібридною системою 48 В з максимальною потужністю 557 кінських сил і максимальним крутним моментом у 729 Нм. До «сотні» авто прискорюватиметься за 4,7 секунди.

Тим часом Maybach GLS 480 буде оснащений рядним шестициліндровим турбодвигуном об’ємом 3,0 л і м’якою гібридною системою. Установка видаватиме 267 к.с. і 500 Нм крутного моменту.

Обидві моделі поєднуються із 9-швидкісною автоматичною механічною коробкою передач та системою повного приводу 4MATIC.

Новинка пропонується за ціною від 250 до 350 тис. доларів.

В Україні Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC коштує від 8 005 078 грн.


Не пропустіть