Haval показав повнопривідний позашляховик із витратою менше 2 л/100 км (Фото)

Бренд Haval анонсував швидку прем’єру позашляховика Haval Big Dog Hi4, він же Dargo другого покоління. Презентація новинки відбудеться 25 березня, тоді ж, ймовірно, назвуть ціни.

Haval Big Dog Hi4 буде виконаний у «модній силовій естетиці» – йдеться про брутальний дизайн у стилі «собачого сімейства». У новинки буде нова решітка радіатора з об’ємним хромованим малюнком. Логотип на блакитному тлі вказує на гібридну установку.

Довжина автомобіля складає 4705 мм, колісна база – 2810 мм. Кліренс — 200 мм, кути в’їзду та з’їзду, відповідно, 24° та 30°.

У салоні все характерно для Haval. Тут є цифрова панель приладів з екраном діагоналлю 12,3 дюйма і медіасистема з екраном діагоналлю 14,6 дюйма, 9-дюймовий проекційний дисплей і ряд систем допомоги водієві рівня 2+.

Haval Big Dog Hi4 матиме тримоторну схему з 1,5-літровим бензиновим двигуном під капотом і двома електромоторами. Сумарна потужність силової установки становитиме 378 кінських сил, а витрата пального в гібридному режимі (при зарядженій тяговій батареї) сягатиме всього 1,83 л/100 км.

Нагадаємо, бренд Haval представлений на українському ринку багатьма моделями SUV.


Не пропустіть