Представлено новий Porsche Cayenne GTS (Фото)

У Великобританії презентували Porsche Cayenne GTS 2024 модельного року. Автомобіль уже доступний на британському ринку за ціною від 106 100 фунтів стерлінгів. Версія Cayenne GTS Coupe коштує 107 700 фунтів стерлінгів.

Новинки отримали спортивний пакет та матричні світлодіодні фари високої роздільної здатності. В комплект входять глянсові чорні спідниці, молдинги віконних рам, передня панель і розширювачі колісних арок. Колір вихлопних труб також змінений із чорного на бронзовий, а 21-дюймові колеса пофарбовані у сірий колір.

У новинці використовується технологія шасі, запозичена Cayenne Turbo GT, а дорожній просвіт зменшений на 10 мм. Адаптивна пневматична підвіска, яку раніше встановлювали лише на Cayenne Turbo E-Hybrid та Turbo GT, тепер стала стандартним обладнанням нового Cayenne GTS. Ця система не тільки підвищує комфорт водіння, але також включає такі функції, як Porsche Active Suspension Management (PASM) і Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus).

Новий Cayenne GTS оснащений потужним 4,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддуванням, але після технічних оновлень його максимальна потужність зросла з 454 кінських сил до 493 кінських сил, а максимальний крутний момент зріс до 660 Н·м. Двигун поєднується із модернізованою 8-ступінчастою коробкою передач Tiptronic S. Автомобіль прискорюється до «сотні» лише за 4,4 секунди і може розвивати до 275 км/год.


Не пропустіть