Новий Skoda Kodiaq помічений під час тестів (Фото)

Компанія Skoda продовжує випробування свого нового кросовера, який буде представлений восени поточного року на автосалоні в Парижі. Назва даної моделі – Kodiaq. Днями Фотошпигуни британських автомобільних ЗМІ змогли зафіксувати цю новинку на легендарній німецькій трасі – Нюрбургринг, пише daily-motor.ru.

Як заявив глава дизайнерського відділу «Шкода» – Юзеф Кабан, новий Kodiaq є перший великий позашляховик марки, який розташується в модельному ряду бренду на щабель вище моделі Yeti.

Зовнішній вигляд автомобіля буде істотно відрізнятися від попередніх моделей чеського автогіганта, що має надати йому власний стиль.

За словами пана Кабана, новий кросовер отримає просторий салон і кращий пакет оснащення в своєму класі. Салон автомобіля оброблять самими якісними матеріалами, тим самим надавши йому елегантність і функціональність.

Як ми вже писали раніше, новий кросовер компанії Skoda під назвою Kodiaq буде розроблений на платформі MQB. Довжина автомобіля складе близько 4700 мм.

Приводити в рух цю досить велику модель буде 1,4-літровий бензиновий агрегат TSI, з двома варіантами потужності – 125 і 150 кінських сил.

Також в лінійку моторів Kodiaq увійде 1,8-літровий двигун на 180 кінських сил і пару дизельних агрегатів TDI, характеристики яких поки не оголошені.

У майбутньому компанія «Шкода» планує випустити також і гібридну версію свого нового великого позашляховика.

skoda-kodiaq


Не пропустіть