Помітили прототип дуже дивного Volvo (Фото)

За однією з версій, прототип Volvo, знімки якого стали надбанням інтернет-громадськості, – це майбутній пікап на базі кросовера XC90

Фотографії «мула» Volvo опублікував портал Motor1. Видання зазначає, що за зовнішнім виглядом цілком очевидно, що це Volvo XC90. Однак увагу журналістів привернуло інше – збільшилися розміри автомобіля.

Редактор звертає увагу на те, що колісна база невідомого прототипа розтягнута в порівнянні з XC90 приблизно на 20-25 см. У результаті міжколісна відстань – приблизно 3,2 метра, що наближає машину до пікапу Honda Ridgeline або Ford Ranger.

У підсумку журналісти приходять до висновку, що «мул», що став надбанням фотошпигунів, може бути прототипом як нового дуже великого кросовера, так і пікапа. Хоча раніше шведська марка ніяк не натякала на інтереси в сегменті комерційного транспорту.

До речі, спроби побудувати на базі шведського автопрому класичний американський позашляховик вже бували. Чотири роки тому кілька пікапів на базі Volvo побудувала німецька тюнінг-компанія Dalbo Fordonsteknik


Не пропустіть