Jaguar готує новий E-Pace

У Мережі з’явилося шпигунське відео з тестових випробувань прототипу моделі E-Pace. Майбутній автомобіль є зменшеною і дешевшою копією моделі F-Pace.

Якщо кросовер Jaguar F-Pace вам не по кишені, для вас є хороша новина. Компанія готує «молодшого брата» моделі – E-Pace.

Незважаючи на велику кількість камуфляжу, можна помітити, що риси зовнішності автомобіль запозичив у F-Pace. Очікується, що в основу моделі ляже платформа від Land Rover Discovery Sport. Габарити E-Pace будуть наближені до моделі Range Rover Evoque, тільки з більшою колісною базою.

Під капотом буде розташовуватися лінійка чотирициліндрових двигунів з турбонаддувом з сімейства силових агрегатів Ingenium від JLR. Швидше за все, пізніше з’явиться і гібридна версія.

Офіційна презентація Jaguar E-Pace очікується в травні, але на ринок модель навряд чи вийде раніше кінця року. F-Pace пропонується за ціною $ 41 990, відповідно, E-Pace повинен коштувати істотно менше. Конкурентом новинки повинні стати такі моделі як Audi Q3 і BMW X1.


Не пропустіть