Lifan здивував великим дешевим кросовером

У Китаї стартував продаж флагманського семимісного кросовера Lifan X80, який буде також продаватися за межами Піднебесної.

Довжина автомобіля – 4820 мм, ширина – 1934 мм, колісна база – 2780 мм. Тобто Lifan X80 вийшов крупніший, ніж Volkswagen Touareg! Але при цьому «китаєць» має незрівнянно менший цінник: на своїй батьківщині базова модифікація Lifan X80 оцінена в 109 900 юанів або $ 16 000. «У базі» машина має дволітровий турбомотор потужністю 191 к.с. (286 Н ∙ м), з яким на пару трудиться 6-ступінчаста механічна коробка передач.

Привід – тільки передній. Машина комплектується двома подушками безпеки, легкосплавними колісними дисками, АБС, системою попередження зіткнень, кондиціонером, аудіосистемою з шістьма динаміками і заднім парктроніком.

За найдорожчу комплектацію доведеться віддати 149 900 юанів або $ 21 800. За ці гроші власник отримає шестиступеневий «автомат», шкіряні сидіння, ESP, електронного «помічника» старту в гору, бічні подушки безпеки, мультимедійну систему з 8-дюймовим сенсорним екраном, цифрову приладову панель, камеру заднього виду, передні сидіння з електроприводами і підігрівом.

Про поставки на інші ринки поки нічого не повідомляється. Але не можна виключати, що Lifan X80 з’явиться і в країнах СНД, ставши непоганим доповненням до кросоверу Lifan X60.


Не пропустіть