У США засікли новий лімузин-броньовик Дональда Трампа (Фото)

Компанія Cadillac закінчує випробування новітнього броньованого лімузина, який може надійти в розпорядження нинішнього президента США вже в другій половині 2017 року. Випробувальний зразок майбутнього “автомобіля номер один” знову засікли під час налагоджувальних тестів. І хоча лімузин для Дональда Трампа все ще закутаний в захисний камуфляж, деякі риси його зовнішності вже зчитуються: наприклад, передня частина зі світлодіодним оптикою в стилі Cadillac Escalade, а також корми, запозичені у седана CT6.

Автомобіль під умовною назвою Beast 2.0 виглядає ще більш потужно, ніж його попередник, на якому пересувався Обама. Незважаючи на силует класичного лімузина, новий Cadillac для президента буде виконано на якійсь вантажній платформі середньої тоннажності. Вага автомобіля складе близько 7-9 тонн, а його важка броня буде здатна витримати пряме влучення з гранатомета.

Великому броньовику – великий і тяговітий мотор. За попередніми даними, президентський Cadillac отримає 6,6-літровий турбодизель V8 сімейства Duramax, призначений для використання в тяжких пікапах і середньотоннажних вантажівках. У серійному виконанні цей агрегат розвиває 445 к.с., однак для важкого лімузина його потужність можуть підвищити приблизно до 600 к.с.


Не пропустіть