Toyota представила нове покоління японського таксі

На автосалоні в Токіо через кілька днів офіційно буде представлено нове покоління японського таксі. Модель виробляється компанією Toyota і вона розробляється виключно для Японії.

JPN Taxi публічно покажуть 25 жовтня в рамках Токійського автосалону. Автомобіль виконаний в традиційному для серії синьому кольорі – «індиго», і зі зміною покоління він став просторішим і отримав велику кількість сучасних систем безпеки.

Під капотом JPN Taxi встановлений 1,5-літровий мотор, що працює на зрідженому вуглеводневому газі.
Також автовиробник встановив в таксі свою фірмовий пакет безпеки Toyota Safety Sense, в якій також передбачена функція запобігання фронтального зіткнення.

Для комфорту пасажирів були встановлені спеціальні звукопоглинальні скла і велика кількість звукоізоляційного матеріалу. Все це зроблено щоб пасажир почував себе максимально комфортно.

Також інженери пропрацювали і посадку в таксі. Так, задні двері отримали зсувну систему, яка відкриває отвір шириною 720 мм.

Повідомляється, що нове покоління JPN Taxi возитиме гостей і учасників літніх Олімпійських та параолімпійських іграх в Токіо.


Не пропустіть