Mercedes-Benz тестує повністю електричну версію автобуса Citaro

Розробники німецької компанії Mercedes-Benz опублікували офіційні знімки з дорожніх тестів повністю електричного міського автобуса Mercedes-Benz Citaro. Відзначається, що публічна прем’єра моделі відбудеться у вересні 2018 року на промисловій виставці в Ганновері, Німеччина.

Перш за все варто відзначити, що стандартна версія автобуса Mercedes-Benz Citaro користується популярністю на світовому ринку, тому повністю електрична версія моделі повинна витримати ту ж планку якості.

Представники німецького бренду розповіли, що хоч до прем’єри електричного Mercedes-Benz Citaro та залишається понад дев’ять місяців, але інженери, робітники над моделлю, працюють в досить щільному графіку – автобус необхідно довести до досконалості до вересня 2018 року, адже його серійне виробництво почнеться відразу після виставки в Ганновері.

Розробники відзначили, що новий Mercedes-Benz Citaro вже пройшов тести в умови спеки та холоду, а також отримав особливу систему обігріву акумуляторів, яка не дозволить знизити запас ходу через мороз. Повідомляється, що модель буде запропонована замовникам з широкою гамою літій-іонних акумуляторів, що дозволить скорегувати запас ходу для потреб клієнтів.

Хартмут Шик, глава підрозділу Daimler Buses, під час спілкування з пресою розповів, що новий Mercedes-Benz Citaro стане «чистим і тихим», а також поставить стандарт якості в своєму сегменті.


Не пропустіть