Опубліковані зображення першого універсала Tesla

Фахівці британської дизайнерської студії Niels van Roij Design продемонстрували свою візуалізацію електрокара Tesla Model S, виконаного в кузові «Шутінг-брейк». Напередодні рендери Tesla Model S від Niels van Roij Design оприлюднили в мережі інтернету.

Модернізувати електрокар Tesla Model S вирішили фахівці кузовного ательє RemetzCar з Голландії. Прем’єра модернізованої версії Tesla Model S відбудеться наступної весни. Автори рендерних зображень відзначають, що їм вдалося поєднати високу естетику shooting brake і практичність, властиву універсалів.

Дизайн електрокара насправді вийшов легким, динамічним, який візуально дозволяє скинути машині кілька кілограмів. Раніше повідомлялося про те, що універсал Model S планують оснастити новими опціями і оригінальним інтер’єром салону.

Модифікацію Tesla Model S в кузові «Шутінг-брейк» випустять всього в декількох примірника, в цілому з конвеєра зійде два десятка універсалів. Відзначається, що кузовне ательє RemetzCar раніше вже займалося модернізацією продукції компанії Tesla, в минулому році інженери бренду на базі Tesla Model S розробили катафалк.


Не пропустіть