На тестах помічений флагманский кроссовер BMW X7

Інженерами баварського автомобільного бренду BMW виведений на чергові випробування флагманський автомобіль BMW X7. Кросовер поки проходить тестові випробування, весь його кузов надійно закритий щільним камуфляжем. Передбачається, що офіційну прем’єру авто проведуть не раніше 2019 року.

Перші знімки кросовера від BMW були опубліковані австралійським автомобільним виданням Car Advice, а безпосередньо самі знімки зробили фотошпигуни. Незважаючи на наявність камуфляжної плівки, багато хто відзначив, що новинка є габаритним варіантом існуючого BMW X5, BMW X3 і BMW X1. Більшість експертів вважають, що на тестовому автомобілі вже є серійна радіаторна решітка, оптика, хоча передній бампер буде піддаватися доопрацюванню.

Взагалі концепт автомобіля BMW X7 представили у Франкфурті в рамках автомобільного салону, саме на основі цього багато експертів висловили ряд негативних зауважень по автомобілю. Швидше за все, розробники врахували дані відгуки і вживають заходів щодо їх усунення.

В основі новинки лежить модульне шасі CLAR, яке було зовсім недавно розроблено і дозволяє істотно знизити загальну масу авто. Інформації про двигун кросовера поки немає.


Не пропустіть