У США дебютував новий седан Toyota Avalon

Седан Toyota Avalon нового покоління, представлений на автосалоні в Детройті, цілком можна назвати рекордсменом – за розмірами решітки радіатора. Тут навіть бампера в традиційному розумінні цього терміна вже немає.

«Авалон» – це флагманський седан для американського ринку, більший і дорожчий в порівнянні з моделлю Camry. Автомобіль також офіційно продається в Південній Кореї і деяких країнах Близького Сходу.

У Детройті дебютувало вже п’яте покоління моделі. Машина створена на платформі передньопривідної нової Camry, вже продається в Америці. У неї ж запозичені і силові агрегати: атмосферний бензиновий мотор V6 3.5 в поєднанні з восьмиступінчастим «автоматом» і гібридна силова установка, що складається з 2,5-літрового двигуна, електромотора і варіатора.

У відповідності зі своїм статусом Avalon отримав дорогу обробку салону шкірою, деревом і алюмінієм, а також багате оснащення. Цікава особливість інтер’єру – незвичайне оформлення центральної консолі з великим екраном мультимедійної системи.

Toyota Avalon з’явиться в американських дилерів навесні цього року, виробництво машин організовано на заводі в штаті Кентуккі.


Не пропустіть