Hyundai Santa Fe нового покоління розсекретили перед дебютом (Фото)

Корейська автогігант Hyundai полегшив очікування своїх шанувальників і опублікував пару офіційних зображень нового позашляховика Hyundai Santa Fe, які повністю розкривають стиль моделі.

Як і очікувалося раніше, великий SUV успадкував нову парадигму дизайну від маленького Hyundai Kona і тепер красується вузькими блоками світлодіодних ходових вогнів, винесеними окремо вище основної головної оптики, і витонченої, але при цьому потужної, радіаторної решітки.

Серйозні зміни відбулися і в задній частині – новий Santa Fe отримав стрілоподібні задні ліхтарі з просунутим світлодіодним наповненням, акуратні акценти в хромі, маленький спойлер над дверима багажника і спортивний фальш-дифузор.

Природно, поряд зі зовнішніми перетвореннями інженери Hyundai приділили пильну увагу питанням салону. Очікується збільшення вільного простору для ніг пасажирів і над головами. Як і раніше в продажу будуть представлені Santa Fe з 5- і 7-місним салоном.

Що ж стосується силових агрегатів, то тут найбільшою новиною повинно стати поява гібридної силової установки PHEV з можливістю підзарядки від зовнішніх мереж.


Не пропустіть