Hyundai Santa Fe 2019 модельного року повністю розсекречений

Публічний дебют нового покоління кросовера Hyundai Santa Fe відбудеться вже 9 березня 2018 року, проте вже зараз автомобіль доступний для покупки на рідному ринку. Вартість доступної версії починається від 24 700 доларів.

Незважаючи на те, що нове покоління Hyundai Santa Fe (вже 4 за рахунком), буде представлено лише 9 березня 2018 року, проте вже зараз на рідному ринку компанія оголосила прийом замовлень. При цьому, за перший тиждень було зібрано понад 14 000 замовлень, що вже гарантує популярність новинки. Завдяки початку прийому замовлень на рідному ринку, вже зараз доступні подробиці.

Так, компанія вирішила повністю змінити дизайн популярного позашляховика, і нова версія володіє тепер звуженою оптикою, масивною решіткою радіатора, а також бампером з вбудованими додатковими секціями оптики. При цьому, автомобіль крім назви більше нічого не отримав від свого попередника. Також наголошується, що тепер кузов став жорсткішим завдяки використанню високоміцної сталі, що робить новинку більш безпечною і менш гучною.

Під капотом новий Hyundai Santa Fe отримає бензиновий турбомотор з робочим об’ємом 2,0 літра, здатним розвивати до 235 кінських сил, а також турбодизель 2,0 літра, здатний розвинути до 186 і 200 кінських сил в залежності від комплектації. У парі з мотором працюватиме автоматична трансмісія на 8 ступенів. Також особливістю стане нова фірмова система повного приводу HTRAC.

Не залишився без змін і дизайн інтер’єру, який став більш сучасним. Так, новинка отримала нову панель футуристичну панель приладів з класичними приладами і цифровим дисплеєм. На центральній консолі можна відзначити наявність сучасної мультимедійної системи, а також новим блоком управління кліматичною системою. У топових комплектаціях Hyundai Santa Fe 2019 модельного року буде повністю шкіряний салон і комфортабельні крісла.

Крім того, новинка відзначиться наявністю сучасних напівавтономних систем водіння і безпеки, включаючи адаптивний круїз-контроль, систему автоматичного екстреного гальмування і інше.


Не пропустіть