Кросовер Volkswagen Tiguan помічений під час дорожніх тестів (Фото)

Кросовер Volkswagen Tiguan помічений під час дорожніх тестів. Шпигунські знімки свідчать про те, що виробник протестував плагін-гібридну версію автомобіля, який незабаром буде показаний публіці.

У 2015 році автобренд Volkswagen презентував концепт автомобіля Tiguan GTE, а тепер провів тестування нового автомобіля, який отримав неймовірну схожість з вищевказаним концепт-каром. Кросовер відображений фотошпигунами з такими ж отворами на кутах бампера, а на місці розташування емблеми GTE у прототипу розташований шильдик PHEV, що позначає палгін-гібридну модифікацію позашляховика.

Дані автомобілі дозволяють власникам заряджати машину не тільки під час руху, а й від звичайної електромережі. На даний момент відсутні будь-які дані про технічні характеристики гібрида Volkswagen Tiguan. Прототип Tiguan GTE випускався з 1,4-літровим мотором, що працює разом з електродвигуном, загальна потужність яких становила 220 «коней». Батареї авто було досить для подолання 50-кілометрового відстані. Автоексперти вважають, що новинка зможе похвалитися поліпшеними показниками потужності, так як з моменту випуску пройшло більше двох років.


Не пропустіть