У Європі будуть виробляти китайські автомобілі

Компанія Volvo Cars налагодить збірку автомобілів нової китайської марки Lynk & Co на потужностях заводу в Генті (Бельгія)

Запуск виробництва запланований на 2019 рік. У самій Volvo відзначають, що бачать великий потенціал для виходу нового автомобільного бренду на європейський ринок. Там також вважають, що спільне виробництво моделей Volvo і Lynk&Co позитивно відіб’ється на витратах, персоналі і виробничих потужностях. Скільки в рік автомобілів марки Lynk&Co планується випускати з бельгійського конвеєра, поки не повідомляється.

Нагадаємо, що завод в Генті випускає автомобілі Volvo з 1965 року. В даний час там збирають моделі Volvo XC40, V40 і V40 Cross Country і S60.

Презентація нової марки Lynk & Co (спільний бренд Volvo і Geely) та її першого автомобіля кросовера 01 відбулася восени 2016 року. Всі моделі виробника будуть носити назви 01, 02, 03 і т.д. Їх планується продавати по твердо закріпленим цінами і в єдиній фіксованій комплектації. Вибирати клієнту дозволять тільки двигун і трансмісію.

Першим ринком, де з’являться машини нової марки, стане Китай, а потім географія продажів розшириться Америкою і Європою. Доставляти свіжокуплений автомобіль клієнтові планується силами кур’єрів, а ось сервісом будуть займатися дилери Volvo.


Не пропустіть