Китайці випустили кросовер, який стане хітом (Фото)

Компанія Great Wall розпочала продаж на китайському ринку нового недорогого кросовера Haval H4

Традиційно для бренду Haval кросовер буде представлений в двох варіантах – в «бюджетно-базовому» Red Label і «молодіжно-спортивному» Blue Label. Технічна начинка і інтер’єр обох версій абсолютно однакові, єдина відмінність – в оформленні передньої частини кузова. Довжина Haval H4 Red Label становить 4 420 мм, ширина – 1 845 мм, висота – 1 695 мм, колісна база – 2 660. Тобто за габаритами новачок схожий, наприклад, на Volkswagen Tiguan.

Базова модифікація кросовера отримала 1,3-літровий бензиновий турбомотор потужністю 139 к.с. (235 Н∙м), а дорожча модифікація оснащується півторалітровим турбодвигуном потужністю 169 к.с. (258 Н∙м). З обома моторами агрегатується семиступінчаста роботизована коробка передач (з двома зчепленнями), передає крутний момент тільки на передні колеса – систему повного приводу не можна замовити навіть опціонально.

Список оснащення кросовера досить непоганий: 17-дюймові легкосплавні колісні диски, які за доплату можна замінити на «катки» діаметром 18 або 19 дюймів, світлодіодні фари, цифрова приладова панель, круїз-контроль, мультимедійна система, 9-дюймовий тачскрін посеред передньої панелі, двозонний клімат-контроль, камера заднього виду і безключевий доступ. За доплату можна замовити панорамний дах, шкіряний салон і автопарковщик.

У Китаї базова модифікація Haval H4 Red Label оцінена в 106 000 юанів або приблизно в 443 550 гривень, а за більш дорогу версію з півторалітровим мотором доведеться віддати близько 68 000 гривень. І це буде хіт! У Китаї дуже затребувані кросовери марки Haval, і нова машина, яка займе місце між кросоверами Haval H2 і Haval H6, просто приречена на успіх.


Не пропустіть