Новий Hyundai Elantra здивує радикальним дизайном (Фото)

На зарубіжному сайті Car Advice, з’явилися свіжі фотографії Hyundai Elantra. Раніше в мережі вже з’являлися шпигунські знімки майбутньої новинки, але тепер її можна розгледіти трохи докладніше.

Автомобіль для корейського ринку (на батьківщині відомий під ім’ям Evante) шпигунам вдалося сфотографувати як спереду, так і ззаду. Оновлена ​​Elantra буде досить сильно відрізнятися від інших моделей популярного азійського бренду.

Спереду автомобіль виділяється незвичайним виконанням головної оптики – на фото можна розгледіти трикутні фари. Радіаторна решітка також зазнала змін, тепер вона набагато ширше і виконана у вигляді каскаду.

Що до задньої частини, то номерні знаки перемістяться з дверей багажника вниз на бампер. Задні ж ліхтарі збільшилися в розмірах, а на їх світлових секціях зміниться малюнок.

За непідтвердженою інформацією, оновлена модель отримає 1,6-літровий атмосферний двигун (123 к.с., 154 Нм) від нового Kia Cerato. Працювати він буде в парі з варіатором. Передбачається, що автомобіль дебютує восени поточного року.


Не пропустіть