Розсекретили нову версію культового Volkswagen Golf (Фото)

У Мережі з’явилася нова порція шпигунських знімків восьмого покоління Volkswagen Golf, який дебютує в цьому році і прийде на зміну моделі, яка продається з 2012 року.

Golf VII став першою моделлю Volkswagen, створений на модульній архітектурі MQB – згодом вона була взята за основу практично всього нинішнього модельного ряду німецького концерну, починаючи від Polo і закінчуючи сімейством Passat. Восьма генерація бестселера Volkswagen розробляється на вдосконаленій варіації універсальної платформи – MQB Evo зі злегка збільшеною колісною базою.

Очікується, що Golf наступного покоління стане приблизно на 45 кг легше попередника, а від недавно оновленого Passat успадкує розширений комплекс систем активної безпеки. У салоні розробники обіцяють збільшення якісті оздоблювальних матеріалів, серед опцій будуть цифрова панель приладів, проектор показань на лобове скло Head-up-Display і мультимедійна система з більшим тачскріном.

Тестові прототипи нового Golf, зовнішність якого перетвориться в еволюційному ключі, практично позбавлені будь-якого камуфляжу, що свідчить про швидкий вихід моделі на ринок. Раніше в Volkswagen офіційно заявили, що випуск Golf VIII почнеться вже в червні цього року, а публічний показ новинки очікується на вересневому автосалоні у Франкфурті. Першими в продаж надійдуть версії з бензиновими трьох- і чотирициліндровими турбомоторами, які оснастять фільтром сажі, а також дизельні модифікації .

Пізніше гаму поповнять мягкогібридні версії з 48-вольта стартер-генератором з ремінним приводом, а також «підзаряджені» модифікації Golf GTI і R.

Джерело auto.tut.by

Не пропустіть