Land Rover показав новий Range Rover SV Coupe

Хлопці з дизайн-студії Niels van Roij Design планують виготовити 100 примірників 3-дрвеного виконання британського позашляховика Range Rover. На збірку кожної машини піде рівно півроку.

Ще в березні минулого року, на автосалоні в Женеві, компанією Land Rover була представлена ексклюзивна версія повнорозмірного позашляховика Range Rover. Крім того що в моделі тільки троє дверей, замість п’яти, новинка могла похвалитися підвищеною розкішшю свого салону. Планувалося, що всього буде випущено 999 одиниць Range Rover SV Coupe, проте пізніше, через непросту фінансову ситуацію в компанії Land Rover це рішення було скасовано. Очікувалося, що кожен екземпляр автомобіля буде коштувати 240 000 фунтів стерлінгів.

Очевидно, ідея про створення подібного виконання повнорозмірного позашляховика дуже сподобалася хлопцям з дизайн-студії Niels van Roij Design.

У своєму недавньому інтерв’ю вони оголосили, що випустять свою версію Range Rover SV Coupe, яка отримає назву Adventum Coupe, а також цінник в межах от 275 000 до 375 000 фунтів стерлінгів.

Головною відмінністю від оригінального Range Rover SV Coupe стане перекроєний кузов зі зміщеною центральною стійкою. Більшість панелей буде виготовлено з алюмінію. Зовні автомобіль також трохи зміниться. Але найбільші зміни чекають салон позашляховика. Представники дизайн-студії заявляють, що інтер’єр стане у багато разів розкішніше.

З моменту замовлення і до здачі готового автомобіля клієнтові піде рівно півроку. Всього буде випущено 100 автомобілів.


Не пропустіть