Компанія Kia показала новий великий позашляховик (Відео)

Раніше фотошпигуни вже ловили на дорогах прототип кросовера Kia Mohave нового покоління. Бренд продемонстрував концепт-кар новинки на Seoul Motor Show – повідомляє autonews.ua.

Прем’єра Kia Telluride не означає закінчення епохи Kia Mohave – бо машина, хоч і існує на ринку вже 10 років, досі популярна. Її широко використовують в Південній Кореї та Китаї. Незабаром світ побачить автомобіль нового покоління.

Офіційно представлений на Seoul Motor Show прототип концепт-кару Kia Masterpiece стане згодом новим Kia Mohave. Дизайн автомобіля розроблений в класичному корпоративному стилі з решіткою радіатора у вигляді голови тигра і світлодіодною оптикою, яку ще називають «кубик льоду» – все це відмінні риси сучасних моделей Kia.

У задній частині варто відзначити стоп-сигнал, вбудований в спойлер на даху. Чотири вихлопні насадки натякають на досить потужний двигун – хоча офіційних даних про характеристику мотору поки немає.

Незважаючи на демонстрацію моделі, якою вона буде всередині, поки незрозуміло. Скло концепт-кара наглухо затоноване, тому оцінити салон зсередини неможливо. У Kia заявляють, що новий автомобіль буде обладнаний останніми технологічними новинками. Коли серійний Kia Mohave вийде в світ, невідомо. Але, судячи з прем’єри, дебют моделі не за горами.


Не пропустіть