Довгоочікуваний пікап Tesla: озвучено ціни та нова інформація про новинку

Глава американської компанії Tesla в соціальній мережі повідомив, скільки коштуватиме покупцям ще не анонсований пікап.

Раніше компанія розповсюджувала тизерне зображення, а також публікувалися різні рендери. Презентація новинки відбудеться найближчим часом, але вже зараз названа його вартість.

Як повідомив Ілон Маск, пікап обійдеться покупцям за ціною менше 50 тис. доларів. При цьому глава компанії відзначив, що за таку ціну майбутній покупець отримає відмінний пікап, але в ньому буде футуристична зовнішність.

За попередніми даними, новий автомобіль буде мати дизайнерські рішення від вантажівки Tesla Semi, а його запас ходу складе 800 км.

Електрична установка пікапа буде представлена ​​двома електромоторами, розташованими на кожній осі і забезпечують повний привід. Раніше Маск говорив, що новинки буде ще і з «неймовірним» крутним моментом і автопілотом. У початковій комплектації автомобіль також буде оснащений установкою з двома електромоторами.

Також в «базової» версії буде адаптивна пневматична підвіска. Що стосується автопілота, то в списку його функцій буде, в тому числі і автоматичне паркування, а також система кругового огляду.

Раніше Маск розповідав, що пікап буде за габаритами близький до Ford F-150 або трохи більше за нього.


Не пропустіть