Кредит готівкою: основні цілі та переваги

Цілей для отримання кредиту готівкою може бути велика кількість – від будь-яких дрібних побутових проблем до проблем зі здоров’ям. На щастя, мікрофінансові організації не цікавляться метою кредиту, на відміну від банківських контор (в їхньому випадку сама мета позики може стати вирішальним моментом у схваленні або відмову на заявку) ы спокійно можна оформити кредит наличными от Кредитофф.

Основні цілі такого кредиту:

покупка різних продуктів;
оплата комунальних послуг;
проведення ремонту в квартирі;
побутові надзвичайні ситуації (затопило квартиру, згоріла проводка, зламався холодильник);
оплата навчання;
проблеми зі здоров’ям (стандартна ситуація – раптово розболівся зуб, а в кишені ні гроша);
також метою може бути оплата іншого активного позики.
Основні переваги кредиту готівкою:

Зручність – ви більше не залежите від банкоматів, від наявності в них грошей, від черг. Гроші завжди з вами.
Надійність. Готівкові кошти – це гарантія того, що у вас взагалі є кошти. Карта може загубитися, може стертися магнітна стрічка, її можна випадково зламати.
Психологічний ефект. Куди приємніше тримати в руках кілька купюр, відчуваючи їх обсяг і кількість. Ви будете почувати себе просто впевненіше.
Якщо вам потрібна невелика сума грошей, то найпростіше звернутися в МФО, які як раз і спеціалізуються на мікрокредитах. В іншому випадку краще звертатися в банк, але там великі суми видаються тільки під заставу.

Причини для оформлення кредиту готівкою в МФО

Оформляти мікрокредит найкраще відразу минаючи банківські контори, які надто вимогливі до клієнтів і дуже часто відмовляють у видачі позики. Тому можна відразу орієнтуватися на мікрофінансові організації.

Причини для звернення до МФО:

рішення про видачу грошей готівкою приймається максимум за 30 хвилин (розгляд анкети клієнта проводиться в автоматичному режимі спеціальною програмою);
від клієнта потрібні лише паспортні дані, ідентифікаційний код ІПН та контактні дані (зазвичай тільки мобільний телефон, в рідкісних випадках – ще й E-Mail);
платоспроможність, кредитна історія і цілі кредиту абсолютно не цікавлять МФО, тому гроші можна отримати, навіть будучи безробітним і з негативною кредитною історією;
погашати заборгованість можна і готівковими коштами, і через онлайн-сервіси (можна використовувати всі популярні електронні платіжні системи).
Крім того, якщо з якихось причин ви не можете погасити заборгованість в строк, то МФО йде на зустріч клієнту і подовжує період погашення на 7-12 днів. Єдиний мінус – зазвичай в такий період підвищується процентна ставка.

Як оформити кредит готівкою?
Оформити кредит в Creditoff.com.ua вкрай просто – це можна зробити очно, звернувшись в офіс, або онлайн з подальшим відвідуванням офісу для отримання грошей. Від клієнта потрібно оформити анкету (паспортні дані, ІПН, контактний телефон) і дочекатися схвалення (15-30 хвилин, не більше).

Після цього ви відразу ж можете отримати гроші. Ліміт (максимальна сума позики) в більшості МФО становить приблизно 50000 гривень.


Не пропустіть