Названі іномарки, що найчастіше ламаються

Найчастіше до послуг станцій ТО звертаються власники автомобілів Ford. Таку інформацію оприлюднили експерти інтерактивного автосервісного проекту CarFix за підсумками клієнтських звернень за чотири місяці, склавши рейтинг найбільш проблемних автомобілів.

Про це пише AvtoNews.

Заявки власників Ford серед загальної кількості звернень в СТО склали 15%. На другому місці опинився Volkswagen з 13%, третє місце розділили Hyundai і KIA, набравши по 12%, а далі розташувалися Nissan з показником 11% і Chevrolet з 10%.

Найменше заявок на відвідування автосервісу оформлено власниками автомобілів BMW (8%), Mercedes-Benz (7%) і Mitsubishi (5%). Найживучішим у рейтингу CarFix виявився Opel c чотиривідсотковим результатом. Решта брендів розділили між собою решту у три відсотки.

Як повідомляє видання, найчастіше автомобілісти звертаються в техцентри для проведення комплексної діагностики (17%), дещо менше – для процедур на зразок розвал-сходження (15%), заміни гальмівних колодок (13%), заміни лобового скла (12%) та олії в автоматичній коробці передач (10%).


Не пропустіть