Suzuki представить в Токіо спецверсії Jimny, Hustler і Swift

Японська компанія покаже на виставці Tokyo Auto Salon 2020 ряд тюнінгових проектів, призначених для різних цілей.

Наприклад, позашляховик Suzuki Jimny в спецверсії Sierra Marine буде розроблений для любителів активного відпочинку на воді. З боків автомобіля можна знайти пару відсіків для розміщення вудилищ, а в передній бампер вмонтували спеціальні гаки для приєднання троса або зовнішньої лебідки. При цьому на даху позашляховика розмістили світлодіодну «люстру». Варто сказати, що Спецсерія Sierra Marine буде представлена на виставці на пару з невеликою човном Jimny S17.

Проект Suzuki Hustler Street Base буде орієнтований на молодь, яка захоплена міською культурою: катанням на скейт-борді, брейк-дансом та іншими танцями. Кузов машини пофарбують матовим відтінком, а в салоні встановлять потужну акустику з підсвічуванням. В оснащенні автомобіля знаходиться варіаторна трансмісія і система повного приводу.

І третьою новинкою від Suzuki на Tokyo Auto Salon 2020 стане версія Swift Sport Katana. Варто сказати, що дана серія була представлена ​​ще навесні, але майбутній автомобіль отримає інше оформлення. Так, Swift обзаведеться розширенням кузова, модернізованим переднім бампером і вихлопом, виведеним в сторону.

Нагадаємо, що автовиставка в Токіо відбудеться з 10 по 12 січня 2020 року.


Не пропустіть