Понад 30 нових та оновлених моделей: у Volkswagen поділились планами на 2020 рік

Наступний рік буде насиченим для концерну Volkswagen, адже у Вольфсбурзі буде випущено понад три десятки нових моделі, серед яких безліч кросоверів і позашляховиків.

Нагадаємо, що раніше німецький автовиробник анонсував вихід відразу 34 нових та оновлених моделей, серед яких 10 – кросовери і позашляховики, в тому числі вже заявлений Nivus, який надійде в продаж у другому кварталі року в Бразилії, а потім відправиться в Європу. Але в базі Патентного відомства Німеччини днями були виявлені нові заявки на реєстрацію моделей.

Перша з них – «T-Sport». Ймовірно, його використовуватимуть для кросовера, оскільки ім’я відповідає аналогічній номенклатурі, використовуваній T-Cross і T-Roc. Раніше повідомлялося, що вищезгаданий Nivus отримав назву «T-Sport» до того, як Volkswagen оголосить товарне найменування новинки, тому буде цікаво дізнатися, яка модель буде носити це ім’я.

Далі в патентах значиться ім’я «T-Coupe», яке, швидше за все, буде використовуватися для купеподібної версії однієї з існуючих моделей.

Що стосується T-Go, то це може бути кросовер початкового рівня від VW, можливо, виробнича версія концепту Taigun.


Не пропустіть