Kia показала оновлений седан Cadenza (фото)

Корейський автовиробник представив оновлений Kia Cadenza для американського ринку, презентація відбулася в рамках автосалону в Чикаго. На домашньому ринку модель продається під назвою K7.

Нагадаємо, актуальне покоління Kia Cadenza з’явилося у продажу в 2017 році, тепер же седан пережив рестайлінг. Дизайн екстер’єру оновили за рахунок перероблених бамперів, нової світлодіодної оптики з «Z-подібними» денними ходовими вогнями, збільшеної решітки радіатора, інших ліхтарів, які тепер з’єднані через всю ширину корми світлодіодною лінією. Доповнюють образ 18-дюймові колісні диски оригінального дизайну (опціонально доступні 19-дюймові).

Всередині автомобіля з’явилася нова цифрова панель приладів з 4,2-дюймовим екраном, а дисплей інформаційно-розважального комплексу став 12,3-дюймовим (раніше його розмір становив 8 дюймів). Дефлектори системи вентиляції тепер розташовуються нижче і мають іншу форму. Крім цього з’явився бездротовий 10-ватний зарядний пристрій для смартфонів.

Kia Cadenza отримала також оновлений набір асистентів.

Седан як і раніше буде оснащуватися безальтернативним 3,3-літровим атмосферним мотором V6 потужністю 290 к.с. і 343 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з 8-ступінчастою АКПП Sportmatic.


Не пропустіть