Компактний Suzuki Jimny перетворили на бортову вантажівку (фото)

У Новій Зеландії почали продавати Suzuki Jimny в модифікації «бортова вантажівка». Це не заводське виконання моделі, а конвертація від місцевого дистриб’ютора Suzuki Motor.

Спочатку Suzuki Jimny був завезений до Нової Зеландії в вигляді стандартного 3-дверного позашляховика, а вже на місці автомобіль отримав вантажну платформу. Jimny конструктивно зручний для таких переробок. Виглядає утилітарна версія Suzuki Jimny цілком пристойно, ця модифікація сертифікована в регіоні, це означає, що такий пікап можна цілком легально використовувати на дорогах загального користування.

Позашляховик оснастили вантажною платформою, зробленою з алюмінієвих профілів і листів. Така платформа важить помітно менше сталевий і не іржавіє. Тут відкидаються не тільки задні, але і бічні борти.

Вантажний Jimny оснащений тим же 1,5-літровим 4-циліндровим мотором потужністю 100 к.с., який працює в парі з 5-ступінчастою МКПП. Привід – повний, типу part-time. Підвіски передньої і задньої осі – залежні, з нерозрізними мостами.

Ціна вантажівки в Новій Зеландії становить 23 500 американських доларів.


Не пропустіть