Porsche представила оновлений кросовер Cayenne (фото)

Відбулась прем’єра оновленого кросовера Porsche Cayenne GTS. Оновлення «зарядженої» версії GTS торкнулося як кросовера в стандартному кузові, так і у виконанні Coupe.

Компанія Porsche представила оновлені кросовери Cayenne GTS і Cayenne GTS Coupe. Головною особливістю новинок стала поява нового 4,0-літрового турбомотора V8, який замінив собою колишній 3,6-літровий агрегат V6. Новий двигун видає 460 «коней» і 620 Нм крутного моменту, що на 20 к.с. і 20 Нм більше, ніж у попередньої версії Cayenne GTS.

У парі з новим мотором працює 8-швидкісна автоматична коробка передач і система повного приводу. З пакетом Sport Chrono нова модифікація Cayenne GTS стала здатна набирати першу «сотню» за 4,5 секунди, що на 0,6 секунди швидше за попередника. При цьому максимальна швидкість автомобіля досягає 270 км/год.

Крім того, новинка обзавелася спортивною підвіскою, яка занизила кліренс кросовера на 20 мм. Також для оновленого Cayenne GTS доступний дизайнерський пакет Sport Design, який передбачає наявність акцентів чорного кольору, тоновані фари, спортивну вихлопну систему і 21-дюймові колісні диски з лінійки RS Spyder Design.

Стандартний кросовер Porsche Cayenne GTS обійдеться у 114 087 євро, а версія Coupe буде коштувати від 118 490 євро.


Не пропустіть