Porsche анонсувала найпотужніший гібридний Panamera

Компанія Porsche готує оновлену модифікацію Panamera Turbo S E-Hybrid, яка може стати найпотужнішим серійним Porsche. За даними порталу Whichcar, новинку можуть представити вже у вересні.

Нагадаємо, після недавнього оновлення з сімейства Porsche Panamera прибрали 680-сильну модифікацію Turbo S E-Hybrid, а новим флагманом став 630-сильний Turbo S – найшвидший представницький автомобіль на Нюрбургринзі. Але така перестановка – лише тимчасове явище, пов’язане з традиційною для Porsche кількістю модифікацій, які модернізують по черзі.

Глава модельної лінійки Panamera Томас Фрімут пообіцяв, що новий Turbo S E-Hybrid дебютує «в найближчі тижні або місяці». Автомобіль стане потужнішим, але не швидшим звичайного Turbo S через вагому прибавку в масі.

Оскільки сукупна потужність актуального сімейства Turbo S E-Hybrid становить 680 к.с., з яких 550 к.с. припадає на 4,0-літровий бензиновий турбомотор, а після поновлення віддача «бітурбовісімки» зросла на 80 к.с., можна зробити висновок, що рестайлінговий Panamera Turbo S E-Hybrid буде розвивати щонайменше 760 «коней».


Не пропустіть