Раритетний Mercedes 1992 року вразив надійністю (Фото)

За 25 років житель Німеччини, 55-річний Міхаель Ніколь проїхав на своєму Mercedes-Benz W124 майже мільйон кілометрів практично без поломок.

Про це пише “АвтоЦентр”.

Машину він придбав у 1992 році та за цей час витратив на її обслуговування трохи більше 100 тис. євро.

Спочатку, Ніколь купив Mercedes-Benz E-Class з 75-сильним дизельним двигуном та хотів його перепродати. Машина дісталася йому зі значною знижкою, так як він з 1980-х років працював на заводі Daimler.

Він планував перепродати машину за велику суму, але потім передумав. У ті часи запідозрили, що машини, що працюють на важкому паливі, провокують розвиток онкозахворювань, тому ціни на них сильно впали. З тих пір Ніколь не розлучався зі своєю машиною.

Навіть зараз автомобіль знаходиться в хорошому стані. За ці 25 років власник замінив в ньому тільки зчеплення і ряд інших незначних деталей. При цьому авто один раз навіть побувало в ДТП, після чого німцеві довелося замінити фари, кришку капота, решітку радіатора і бампер.

На планові техогляди, усунення поломок та наслідків аварії господар Mercedes-Benz витратив близько 58,5 тис. євро. Ще 53,8 тис. євро – пішло на паливо.


Не пропустіть