Назвали найгірші повнопривідні кросовери

Американське видання Consumer Reports назвало невдалі кросовери з повним приводом. На думку аналітиків, всі ці автомобілі позиціонуються як позашляхові моделі, але їх прохідність і надійність залишають бажати кращого.

У число найбільш невдалих повнопривідних кросоверів потрапив японський Nissan X-Trail. Це кросовер, хоча його чомусь позиціонують як позашляховик. Він призначений не для справжнього бездоріжжя, а для поїздок по місту і для відпочинку на природі.

Така ж ситуація з ще одним «японцем» – Subaru XV. Деякі його власники під час опитування скаржилися, що на бездоріжжі у цього кросовера викривляється кузов. Ряд власників відзначили, що у нього на нерівній дорозі не закривалися повністю двері.

На думку деяких власників кросовера Ford Ecosport, у нього досить посередня прохідність в умовах бездоріжжя. Крім того, краш-тести показали, що захист водія і пасажирів у Ecosport не на гідному рівні.

Можливо, це дійсно кросовери не з кращими позашляховими характеристиками. Зате у них є ряд інших плюсів. Наприклад, невелика витрата палива, гарний дизайн, хороший набір опцій.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть