З “героя парковки” зробили смітник (ФОТО)

Автомобіль, який не давав можливості заїхати у двір сміттєвозу, місцеві жителі самі перетворили в “сміттєвоз”, пише autocentre.ua.

Жителі столичного району Позняки вивалили на автомобіль ВАЗ-21093, який заважав проїзду комунального транспорту у дворі, купу сміття. Але власник «дев’ятки» так і не з’явився. Мабуть, чекає ночі, щоб скинути сміття на асфальт і швиденько змитися. У соцмережі Фейсбук викладена фотографія, на якій синій ВАЗ-21093 загороджує проїзд сміттєвозу і машинам швидкої допомоги. На нього жителі вивалили купу сміття. За словами місцевих жителів, автомобіль стоїть так вже другу добу. Крім викладеного на капоті і даху сміття, активісти обіцяють ще й спустити колеса.

На даному знімку не видно, як саме цей автомобіль загороджує проїзд. Тому жителі двору виклали ще кілька знімків, на яких видно, що через даний автомобіль проїхати у двір великій машині складно. Якщо автомобіль заважає руху інших транспортних засобів, то поліція може викликати евакуатор і виписати штраф власникові в розмірі 550 грн. Звичайно, якщо дочекається водія цього ВАЗа.

park


Не пропустіть