Доброта на дорогах, яка підкорила Мережу

У водія, який привіз дружину на пологи в одну з лікарень Варшави, не було часу оплачувати парковку. Тому він залишив під склом записку. “Я в лікарні. Моя дружина народжує. Оплачу стоянку, переставлю автомобіль відразу ж, як тільки зможу. Прошу розуміння», – було сказано на ній, пише auto.mail.ru.

Однак на цьому історія не закінчується. Адже замість штрафу за порушення ПДР, автомобіліст отримав … повністю оплачений квиток на парковку, який невідомий перехожий поклав йому під двірник. А про незвичайний випадок доброти на дорогах на своїй сторінці на Facebook розповів ведучий однієї з місцевих радіопрограм Дам’ян Міхаловський.

Публікація швидко стала хітом в мережі. Правда, не всім користувачам мережі припала до вподоби поведінка невідомого добродія, який оплатив паркування. Критики відзначають, що раз у водія вистачило часу написати табличку з проханням, то дійти до паркомата і заплатити за стоянку він міг би і сам. У відповідь на це користувачі Facebook в коментарях помітили, що деякі люди завжди знайдуть привід поскаржитися.


Не пропустіть