У Києві патрульних провчили за пристрасть паркуватися на місцях для інвалідів (Фото)

Очевидець в соціальних мережах розповів, що був неодноразовим свідком того, як патрульна поліція залишала свій «Пріус» на парковці в місцях, відведених для інвалідів.

«Живемо поруч з Ашан по вул. Берковецька, 6, часто в нього ходимо, і періодично помічали припаркований патрульний «Пріус» на місці парковки для інвалідів», – розповів киянин.

Чоловік пише, що зауваження патрульним зважилася зробити його дружина і тільки лише фотографією в соцмережах НЕ задовольнявся.

Автохами бесіду не підтримали, патрульні просто зірвалися з місця, мотивуючи великою зайнятістю свою поведінку.

Жінка заявила на патрульних на гарячу лінію «102», на місце приїхав інший екіпаж, правоохоронці почали вигороджувати своїх колег і доводили, що патрульні діяли в рамках правового поля.

«Вона зробила усну заяву на патрульних по лінії 102, викликала на місце іншої патрульний пріус, показала їм фото порушника, на що почула забавну відповідь новоприбулих копів. Мовляв, вони можуть паркуватися на місцях для інвалідів (без синіх маячків) і взагалі це можуть робити все – немає в правилах такого порушення! Але магія інтернету – і копи червоніючи читають статтю і суми штрафів», – розповів про ситуацію киянин.

http://vedomosti-ua.com/


Не пропустіть