У Києві помітили рідкісну електричну вантажівку

У наші дні на вулицях Києва можна побачити безліч найрізноманітніших моделей автомобілів. Наприклад, невеликий китайську електричну вантажівку, створений компанією Zibo Mai Di Electromobile, який працює на електродвигуні потужністю 2,2 кВт.

Розміри цього китайського вантажного електромобіля дуже невеликі, адже він призначений для вантажних перевезень по місту. Зокрема, його довжина становить 3600 мм, ширина – 1300 мм, висота – 1800 мм, а колісна база – 1740 мм. Як бачите, ця електрична вантажівка відмінно підходить для поїздок по вулицях сучасних мегаполісів, та й просто великих міст.

Вас, напевно, цікавить вантажопідйомність цього китайського «роботяги»? Вона досягає 1000 кг. Непоганий показник для електричного малотоннажної міської вантажівки.

На одній зарядці батареї ця електрична вантажівка може проїхати до 150 км. Але в цьому випадку швидкість не повинна перевищувати 35 км/год. Звичайно, це не найкращі показники в своєму сегменті, але ми вважаємо, що вони підходять для українських міст.

Поки Tesla тільки збирається випускати вантажівки для внутрішньоміських перевезень, китайські компанії вже давно це роблять. І поступово китайські електромобілі стають більш якісними …


Не пропустіть