Довгоочікувану Skoda Scala помітили на тестах (Фото)

Модернізований хетчбек Skoda Scala офіційно з’явиться на світовому авторинку в майбутньому році, при цьому перші серійні екземпляри вже виїхали на магістралі міст Євросоюзу. Маються на увазі тестові автомобілі, які попалися в об’єктиви камер небайдужих автолюбителів на дорогах Німеччини і Чехії.

Дебют товарної варіації п’ятидверного автомобіля Scala пройшов 7 грудня. Передбачається, що ця новинка прийде на заміну моделі бренду Rapid. Нова генерація авто сконструйована на сучасній модульній базі MQB від Volkswagen, а зовнішній вигляд створений за мотивами прототипної версії Vision RS.

Модель Scala в довжину вийшла на 4 362 мм, ширина досягла позначки в 1 793 мм, висота рівна 1 471 мм, база коліс складає 2 649 мм. Багажне відділення здатне вмістити 467 літрів. Салон відрізняється простором і не поступається по комфорту більш габаритної Octavia.

У салоні хетчбека красується електронна приладова панель Virtual Cockpit на 10,25-дюймової, а також мультимедійний комплекс з широкоформатним 9,2-дюймовим тачскріном. Крім того, автомобіль отримав опцію віддаленого управління функціями машини через підключення до Мережі через телефон або планшет.

Гамма доступних моторів включає бензинові наддувні однолітрові або 1,5 літрові агрегати, які вичавлюють від 95 до 150 кінських сил, а також однолітровий турбований дизель, який видає 90 кінських сил. Всі мотори здатні функціонувати в тандемі з шестидіапозонною механічною коробкою передач або роботизованою трансмісією DSG7. У штатному арсеналі хетчбека є: опція самостійного гальмування, круїз-контроль з «пробковим» режимом і відеокамери кругового огляду.


Не пропустіть