В Україні відтворили унікальний американський автомобіль (Фото)

В Україні на продаж виставили унікальний американський автомобіль Duesenberg J Town Limousine 1929 року. Вірніше, це не оригінальний Duesenberg, а його репліка.

Копія Duesenberg зовні практично нічим не відрізняється від оригіналу. При її створенні врахували всі нюанси. Вона, до речі, зроблена вісім років тому на базі сучасного автомобіля. Під капотом розташовується не рідна 6,7 л вісімка, а 3,3 л дизель, який працює в парі з механічною коробкою передач. Репліка отримала деякі сучасні технології, в тому числі клімат-контроль, антиблокувальну систему і аудіосистему.

Duesenberg Model J випускали з 1928 року по 1937 рік. Свого часу це був один з найшвидших і дорогих автомобілів у всьому світі. Він оснащувався рядною 6,9-літровою вісімкою потужністю 265 к.с. Максимальна швидкість складала 185 км/год. Випускали також версії з більш потужними моторами в 320 і 400 «коней».

Зараз Model J залишилося дуже мало, і вони дуже цінуються у колекціонерів. На аукціоні такий автомобіль можна продати за кілька мільйонів доларів. Так, наприклад, в 2007 році модель SJ продали за 4,4 млн. доларів.

Черный Ретро автомобили Классические Ретро авто Классика 2010
Черный Ретро автомобили Классические Ретро авто Классика 2010
Черный Ретро автомобили Классические Ретро авто Классика 2010
Джерело autonews.ua

Не пропустіть