Героя парковки на Мерседесі нагородили оригінальним подарунком (Фото)

Займаючи недозволене місце парковки, не чекай, що тебе погладять по голівці. Швидше порадять не розмножуються.

У всіх великих містах світу є одна загальна проблема – не вистачає місць для паркування. Чи це Київ чи Харків, Токіо, Сідней або Нью-Йорк, ситуація однакова -всі паркуються де попало, по-різному борючись «за місце під сонцем».

Але, як би іноді не було складно знайти вільне місце для паркування, завжди потрібно залишатися людиною.. Коли ж ти переступаєш межі розумного, не чекай, що інші учасники руху пробачать тобі це.

Днями в Сінгапурі сталася кумедна історія, коли один з автомобілістів, «забивши» на всі правила, зайняв своїм Mercedes-Benz паркувальне місце, призначене для мотоциклів.

Ймовірно, позбавлений законного місця парковки, якийсь власник двоколісного транспорту вирішив провчити невихованого автомобіліста. Маючи при собі тільки всім відомий гумовий виріб номер один, він залишив його на капоті машини, приправивши все це запискою: «Це місце для мотоцикла, ідіот. Ось презерватив, щоб ти не розмножувався».

Фото цієї історії, розміщене в фейсбук, швидко розійшлося по соцмережах. Ніхто не підтримав автомобіліста-порушника, зате багато хто прийшов до висновку, що тепер їм варто накупити пачку презервативів, щоб роздавати їх ось таким недбайливим співгромадянам.


Не пропустіть