Як водії перевантажених фур протистоять ваговим комплексам в Україні (Фото)

Всім відомо, що перевантажені фури наносять сильної шкоди дорогам України. Влада намагається боротися з цим явищем, встановлюючи вагові комплекси та штрафуючи порушників. Однак, водії вантажівок навчилися боротися з ваговими комплексами. Так, відбувається, наприклад, в Одеській області …

На трасі Одеса-Південний, недалеко від компанії «ТІС», з деяких пір встановлений ваговий комплекс. Там зважують всі вантажівки, проїжджаючі по цій трасі. Водії перевантажених фур знайшли простий, але ефективний для них спосіб як же не бути оштрафованим. Вони просто об’їжджають цей ваговий комплекс через село Визирка. І їх навіть не бентежить, що при в’їзді в село встановлено заборонний знак.

В результаті місцеві дороги знаходяться в жахливому стані. Погіршується і стан будинків, розташованих біля дороги.

Жителі визирками намагаються самостійно боротися з водіями-порушниками. Вони навіть перекривають дороги. Однак, перевантажені фури продовжують через село об’їжджати ваговий комплекс. Своїми силами селяни вирішити цю проблему не можуть.

Цікаво, що коли біля села Визирка зупиняють водіїв перевантажених фур, вони починають шукати своїм діям найрізноманітніші пояснення. Наприклад, багато хто переконує, що вони заїхали сюди через помилки GPS-навігатора.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть