Євробляха за $550 000: в Україні помітили унікальний Lamborghini (Фото)

Євробляхи вже кілька разів встигали стати відомими, позбутися своєї слави, а ще вийти з моди в зв’язку з не так давно прийнятими Верховною Радою законами.

Але, не звертаючи уваги на все це, надана тема до сих пір не перестає давати привід для обговорення українцям. Про це повідомляє портал Акценти.

Так, не так давно в Україні була побачена оригінальна Lamborghini. Автомобіль сам по собі досить рідкісний і незвичайний, але в даному випадку мова йде ще й про суперкар на єврономерах, що подвійно збільшує його унікальність.

У разі, якщо ви помітили Lamborghini Aventador в Україні – це вже свято. Втім, нині в нашій країні є не просто Aventador, а купе лімітованої версії 50 ° Anniversario.

Даних оригінальних машин було випущено всього 100 екземплярів в 2013 році. Серію присвятили 50-річчю Lamborghini. Впізнати авто можна по особливому чорному обвісі і модифікованій фронтальній частині.

Ще потужність 6,5-літрового V12 збільшена до 720 к.с. Купе Lamborghini Aventador 50 ° Anniversario розганяється до 100 км/год за 2,9 с і розвиває швидкість 350 км/год.

50° Anniversario коштує дорожче звичайного суперкара на 100 000 доларів – просили за нього $ 548 000.

Суперкар Lamborghini Aventador зняли в Києві, але до цього його бачили в Хмельницькому та Вінниці. До слова, автомобіль не розмитнений і знаходиться на болгарській реєстрації.


Не пропустіть