Нове покоління BMW 7-Series помітили на тестах (Фото)

Новий BMW 7-Series отримає бензинові, дизельні, гібридні і повністю електричні версії.

BMW 7-Series наступного покоління, ретельно замаскований під поточну модель, пройшов велику кількість випробувань і, схоже, стане абсолютно особливим автомобілем, що представляє баварський бренд. Свіжі шпигунські фотознімки демонструють більш традиційний прототип, що працює на двигуні внутрішнього згоряння, однак через відсутність розпізнавальних значків важко сказати, який саме варіант попався в об’єктиви на цей раз.

Найважливішим і довгоочікуваним оновленням сімейства стане повністю електричний варіант 7-Series з передбачуваною назвою BMW i7. Відомо, що початкові версії преміального седана отримають акумулятор ємністю 80 кВт-год, в той час як найпотужніші в електричному діапазоні будуть оснащені великою батареєю на 120 кВт-год, що забезпечує запас ходу на 700 км. За попередньою інформацією, така модифікація отримає під капот 650-сильну пару електродвигунів.

Крім того, оновлене сімейство буде пропонувати широкий асортимент бензинових, дизельних і гібридних версій, які також будуть доступні з моменту запуску нового покоління BMW 7-Series. Перші повноцінні прототипи нового покоління седана будуть випущені приблизно через півроку, а новий автомобіль повинен прибути в 2022 році.

Оскільки BMW ретельно замаскував новинку, замінивши видиму оболонку на мул поточної 7-Series, важко сказати, як буде виглядати новий автомобіль, поки на тести не вийдуть прототипи в серійних кузовах. Цілком ймовірно, що нова 7-Series кардинально не відрізнятиметься від попередньої моделі, але зможе похвалитися більш чіткими деталями, включаючи оптику, а також передню решвітку аналогічну Concept 4 і i4.


Не пропустіть