Розсекречено дизайн позашляховика Ford Bronco Sport (Фото)

У мережі розкрили зовнішність нового Ford Bronco Sport – фотографіями “молодшої” версії позашляховика поділилися на форумі BroncoSportForum.

Нова модель американської марки отримала круглі світлодіодні фари, світлодіодні поворотники, пластиковий передній бампер з інтегрованими “протитуманними фарами”, буксирні кільця, пластиковий обвіс по колу, вертикальні задні ліхтарі. Забарвлення у позашляховика двоколірне, з темним дахом і стійками.

Відомо, що “старший” Ford Bronco буде побудований на рамі від Ford Ranger. Передбачається, що для Bronco Sport візьмуть платформу від кросовера Escape, а в моторну гамму увійдуть 1,5-літровий трициліндровий EcoBoost на 180 к.с. і 240 Нм крутного моменту, а також 2,0-літровий чотирициліндровий EcoBoost на 250 к.с. 372 Нм моменту.

Раніше в Ford заявили, що представлять відроджений Bronco навесні 2020 року, але конкретну дату не назвали. Також навесні очікується і прем’єра Bronco Sport. Обидві моделі будуть пропонуватися в трьох-і п’ятидверному варіантах, а у “старшої” моделі, яка буде конкурувати з Jeep Wrangler, з’являться знімні двері і дах.


Не пропустіть