Оновлений седан BMW 5-Series отримав подовжену версію (Фото)

Баварський бренд представив подовжену версію бізнес-седана BMW 5 серії. Ця версія моделі отримала позначення Li і призначена в першу чергу для автомобільного ринку Китаю. На Китайському автосалоні (Auto China 2020 року, Пекін) баварський бренд BMW представив оновлену 5-у серію. Однак це не той розкішний седан, який ми могли б побачити в Європі, тому що китайський варіант моделі бізнес-класу трохи довший.

Це відомий факт, що китайські покупці люблять довгі автомобілі, тому багато німецьких люксових брендів розробили окремі моделі LWB (Long Wheelbase) для обслуговування густонаселеної країни світу. Відстань між осями збільшено на 130 мм, в результаті чого колісна база 5-ої серії Li становить 3105 мм.

Седан 5-й серії, який продається в Китаї, не тільки просторіший, ніж міжнародна версія моделі, але також може похвалитися особливостями, які ви не знайдете більше ніде. Китайська версія моделі отримує в якості опції «зручне заднє сидіння з особливо ергономічною оббивкою і зручними підголівниками». Покупці також можуть замовити седан з панорамним скляним дахом, продуманим фоновим освітленням і розважальною системою на задніх сидіннях з двома сенсорними екранами.

Компанія BMW China опублікувала тільки два зображення оновленої 5-ї серії, на яких показана модель, оснащена M Sport Package. Також буде представлений гібридний варіант 535Le з сумарною потужністю 288 кінських сил.

Нагадаємо, що BMW 5-ї серії має найбагатші традиції серед усіх моделей, що випускаються мюнхенським виробником автомобілів преміум-класу. Вперше представлений в 1972 році, седан BMW 5-ої серії зараз знаходиться в сьомому поколінні моделі і користується світовою популярністю як представницька модель для вимогливих клієнтів. Тим часом, BMW 5-Series Touring – який існує з 1991 року і зараз перебуває в п’ятому поколінні – поєднує в собі ідеальний баланс динамічної різкості і комфорту з великим салоном, здатним допомогти в різноманітних сценаріях використання. Новий BMW 5-ї серії, як і всі його попередники з 1973 року, виготовлялися в основному на заводі BMW в Дінгольфінзі в Баварії – центрі передового досвіду Групи з виробництва великих моделей BMW. Серед інших вироблених тут автомобілів – розкішні спортивні автомобілі BMW 7-ї серії і BMW 8-й серії. Новий седан BMW 5-Series також буде побудований партнером по виробництву Magna Steyr в Граці, Австрія. Версія седана з подовженою колісною базою виготовлятися виключно для китайського ринку на заводі спільного підприємства BMW Brilliance Automotive в Дадун в Шеньяні.


Не пропустіть