5 новинок Женевського автосалону 2017, що по кишені українцям (Фото)

Факти ICTV проаналізували, що на Женевському автосалоні 2017, який стартує 9 березня, буде актуальним для українського авторинку.

Ford Fiesta

Один із популярних, як в Україні так і в Європі хетчбеків, залишився в тих же габаритах, що і попередник. Однак це чи не єдина схожість зі старішою версією. Новий Fiesta отримав більш ширшу колію.

Масивна радіаторна решітка разом з новими горизонтальними задніми ліхтарями та величезними, для невеликої автівки, дисками 18-го діаметру істотно змінили зовнішність “меншого брата” автосімейства FORD.

Зазнав значних змін і інтер’єр – змінена до невпізнанності передня панель легковика радує новими опціями та великим мультимедійним екраном. В салоні з’явилися і більш приємні на дотик дорогі матеріали в обробці салону.

Ну а під капотом маленький жеребець отримав на вибір трициліндровий EcoBoost різного ступеня форсування або ж 1,5-літровий “турбодизель”.

Nissan Qashqai

Одна з найочікуваніших прем’єр японського концерну Nissan ретельно приховується до початку автосалону. Однак в мережі з’явились шпигунські фото нового кросовера Qashqai, з яких видно, що суттєвих змін в дизайні екстер’єру зазнали передній бампер, решітка радіатора і більш “вузькою” стала оптика.

Ходять чутки, що новинка отримала деякі дизайнерскі рішення від старшого брата Nissan Qashqai преміум Concept, який був представлений минулого року на Женевському автосалоні.

Однак головною відмінністю “паркетника” стануть не дизайнерські штрихи, а адаптована до дорожніх умов система напівавтономного управління PROPILOT, яка добре допомагатиме пілотувати машину не тільки на шосе, але і в умовах жвавого трафіку.

Skoda Rapid

На автосалоні представлять і дуже популярний в Україні чеський ліфт бек Rapid. До розробки змін в екстер’єрі дизайнери підійшли консервативно, тому нова SKODA на перший погляд ні чим не відрізняється від свого попередника, та це лише на перший погляд.

Злегка видозмінений бампер,і протитуманні ліхтарі разом зі світлодіодною оптикою та свіжими колісними дисками додають цій автівці свого шарму.

Змін зазнав також інтер’єр – у середині Rapid обзавівся новими накладками на дверях, новим блоком управління кондиціонером і дефлекторами, попрацювали дизайнери і з панеллю приладів. Побільшав і дисплей мультимедійної системи, яку “навчили” працювати зі смартфонами і планшетними комп’ютерами.

Ще однією новинкою став біксенон і функція автоматичного перемикання дальнього світла фар на ближній. Під капотом змін не передбачається – інженери залишили турбодвигун потужністю 125 кінських сил і пару “атмосферників” об’ємом 1.6 літра.

SsangYoung XAVL

Новинка від корейських автовиробників буде представлена на автосалоні як концепт кар. Однак якраз такі концепти і розповідають, яким може буди новий семимісний автомобіль.

Єдине з чим можуть виникнути “проблеми”, так це з назвою моделі XAVL, яка складно сприймається українським вухом. Є інформація, що новий корейський SUV стане продовженням добре відомого позашляховика SsangYong Korando.

Ось тільки поки невідомо, новинка отримає раму, як у позашляховиків, чи її оснастять несучим кузовом, як у “паркетників”.

KIA Picanto

Над екстер’єром корейського “малюка” дизайнери добряче попрацювали. Спортивної форми автівці додає ефектний аеродинамічний обвіс з оригінальними декоративними вставками.

Габарити новинки не змінилися, а ось колісна база зросла на 15 мм, що теоретично додасть внутрішнього простору заднім пасажирам.

Змінився інтер’єр хетчбека – нове кермове колесо, щиток приладів і інтерфейс мультимедійного комплексу. Крім того, змінам піддалися дефлектори системи вентиляції і сам блок кліматичної установки.

Та, не зважаючи на усі візуальні видозміни, спортивним цей автомобіль навряд чи можна назвати, бо під капотом замало “коней”. Новий Picanto отримає 97-сильний турбодвигун, літровий “атмосферник” на 66 “коней” і більш потужний, що розвиває 83 кінські сили.


Не пропустіть