Названо найгірші дороги в Україні

Оприлюднено список найбільш розбитих магістралей України, пише hronika.info.

Ми радимо вам об’їжджати ці ділянки десятою дорогою.

Кіровоград – Платонове (на Кишинів)

Дорога була побудована ще в далекі 1960-ті роки. Загальна її протяжність 1047 км, 159 км з яких вкрито ямами. Незважаючи на те, що це траса міжнародного значення, кошти з бюджету на її ремонт майже не виділяються.

Львів – Самбір – Ужгород

Ще одна дорога національного значення з якої, схоже, асфальт розтанув разом зі снігом. Особливо пошкоджені ділянки в районі Сколе і Мохнате.

Одеса – Вознесенськ – Новий Буг

Дорога знаходиться в жалюгідному стані і потребує капітального ремонту. На відрізку з Березівки до Веселинове асфальту практично немає, одні ями, які часом неможливо об’їхати.

Дніпро – Миколаїв (через Кривий Ріг)

Місцями на цій трасі можна зустріти справжні кратери, глибиною понад 20 сантиметрів.

Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв

180 кілометрів пекла – так охрестили місцеві жителі дорогу від Кіровограда до Миколаєва. Схоже, ями тут покривають виключно триповерховим матом.

Мукачево – Івано-Франківськ – Львів

Протяжність дороги 435 км, з яких 255 км терміново потрібно ремонтувати. Раніше влада виділила на ремонт траси близько 200 млн. грн., Але за такі гроші ями лише злегка засипали.

Одеса – Рені

Ця дорога добре відома водіям, які їздять на відпочинок в Одеську область. На 300 кілометрах майже 80% покриття пошкоджено, так що якщо ви вирішите вирушити у відпустку на Західне узбережжя Чорного моря, будьте готові до справжніх дорожніх тортур.

Миколаїв – Кіровоград

Понад 100 км дорожнього покриття тут повністю зруйновано. На відрізку з села Возсіятське і до Миколаєва застрявали і переверталися навіть фури.

Тернопіль – Львів (через Золочів)

Нерівна траса на цьому маршруті не раз провокувала ДТП. У деяких місцях автомобілі з низькою посадкою зачіпають асфальт дном.

Прикарпаття, Карпати і Закарпаття

У цьому регіоні України вас може чекати маса неприємних несподіванок. Відносно непогані ділянки тут змінюються повним бездоріжжям. Так що в районі відомих туристичних локацій, ваше авто може залишитися без коліс.


Не пропустіть