Українська поліція раптово прославилася на весь світ (Фото)

Іноземних журналістів вразила масштабна партія гібридів Mitsubishi Outlander PHEV для Національної поліції, пише autocentre.ua.

Провідні світові автомобільні видання Carscoops і Motor1 присвятили свої публікації Національній поліції України. Якщо точніше, то журналістів зацікавили гібридні кросовери Mitsubishi Outlander PHEV, передані Нацполіції.

У статті стверджується, що 635 Аутлендерів для української поліції – це найбільша партія гібридів, коли-небудь передана державній або комерційній установі.

Вразила журналістів і сама церемонія передання поліцейських авто. Також автори статей наголошують, що Україна отримала кросовери Mitsubishi в рамках компенсації квот за Кіотським протоколом. Відзначається і те, що поліцейські зможуть проїхати до 54 км на електротязі.

Нагадаємо, що гібриди Mitsubishi Outlander PHEV урочисто передали Нацполіції в присутності представників японського концерну і прем’єра Володимира Гройсмана. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у своєму виступі заявив, що гібридні авто дадуть змогу щорічно економити до 330 млн грн на паливі.

Гібридні кросовери Міцубіші відправлять переважно в регіони. В найближчому майбутньому українська поліція отримає ще 95 таких авто.


Не пропустіть