КрАЗ готує дві сенсаційні новинки

Кременчуцький автозавод продовжує розширювати лінійку сільськогосподарських автомобілів. Невдовзі компанія планує представити дві новинки для агаріїв – заявляють, що вони стануть справжньою сенсацією, пише energolife.info.

Презентація нових моделей відбудеться на міжнародній виставці «Агро-2017», яка пройде з 7 по 10 червня 2017 року в Києві. Перша модель – завантажувач сухих кормів, призначений для транспортування і завантаження кормів в зовнішні бункери птахівничих і тваринницьких ферм. За інформацією компанії, ним можна буде перевозити зерно та інші корми без тари.

А от справжньою сенсацією компанія називає модель, призначену для виконання технологічних с/г операцій: внесення добрив, обробітку ґрунту, сівби, захисту посівів, транспортно-перевантажувальних операцій.

«Мобільний енергетичний засіб сільськогосподарського призначення (МЕЗ) на базі всюдиходу КрАЗ-6322 — такого проекту в історії автозаводу ще не було», – йдеться в прес-релізі компанії.

Останню модель АвтоКрАЗ створив спільно з Національним науковим центром «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства».


Не пропустіть