Експерти склали ТОП найдешевших пікапів

Американські журналісти видання motor1 визначили «четвірку» найдоступніших пікапів, пропонованих на ринку США. Відзначається, що в рейтинг були включені автомобілі, що мають найменшу вартість володіння.

Високопродуктивні пікапи користуються стабільним попитом на північноамериканському авторинку, оскільки такі машини відрізняються високою прохідністю і практичністю. У ТОП-4 бюджетних пікапів увійшли моделі, які відносяться до різних габаритних та вагових категорій. При підрахунку вартості експлуатації враховувалися ціни на паливо і технічне обслуговування.

Найбільш вигідною в компактному сегменті стала Toyota Tacoma, витрати на п’ять років володіння якої склали 33 258 доларів. Варто відзначити, що при перепродажі модель практично не втрачає в ціні, а також має високу якість збірки.

Серед повнорозмірних пікапів лідерську позицію завоював автомобіль Toyota Tundra, п’ятирічне володіння яким обійдеться в 39 900 доларів. Nissan Titan XD став лідером серед вантажівок з корисним навантаженням понад 750 кілограмів (46 926 доларів), а найвигіднішим «однотонним» пікапом виявився Ford F-350.


Не пропустіть